zaterdag 10 juni 2017

Leve papa!

OPGELET! SPOILERALERT! Wie het pakje nog niet heeft open gedaan: nog even wachten met verder lezen en kijken! ;-)

We begonnen de week met een gezamenlijke opening. Er werd opnieuw een koffertje open gedaan. Deze keer een koffertje vol spelletjes. Met de vakantie in het vooruitzicht gaan we veel kunnen spelen, veel kunnen samen spelen. We oefenen dit alvast in de klas!!!
 Daarna werkten we verder aan ons Vaderdagcadeautje. We hadden het vorige vrijdag al in één kleurtje geschilderd:
Dinsdag gingen we het dan versieren door te stempelen:
 We begonnen ook aan het kaartje. We gingen een hartje knikkerverven.
 We tekenden ook onze papa in ons boekje. Amai, wauw... alle vriendjes konden dit zo goed! Iedereen had al een mooie kopvoeter (gezicht waar de armen en benen aan hangen). Iedereen deed dan ook echt zijn best voor zijn papa!
 Woensdag was het sportdag (zie vorig bericht)! Donderdag begonnen we met de verjaardag van Manreet (zie vorig bericht). We gingen ook schilderen en experimenteren met scheerschuim. We deden wat scheerschuim op tafel, deden er een druppeltje verf bij en gingen mengen! Daarna deden we er een papier op om een afdruk te maken:
 We maakten natuurlijk ook een tekening voor Manreet:
 Als alles droog was, konden we het inpakken natuurlijk. We maakten een sleutelhangerbordje: hier kunnen de papa's hun sleutels aan hangen zodat ze deze zeker niet vergeten of verliezen!
 Vrijdag kregen we ook bezoek van de dokter. We gingen tegen de meetlat staan, op de weegschaal en gingen we voor een oogtest:
Zo liep de week ten einde!
Fijne Vaderdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten